BJÖRN HELLSTRÖM  

 

 

   

 

WORK 1
WORK 2
WORK 3
WORK 4

CV

ENGMAN HELLSTRÖM
E & H BLOG
INSTAGRAM

 

”Good Luck” i samarbete med Camilla Engman 2015

Vad är en vinst? En vinstlott, ett pris? Olika såklart.

Beroende på vad vi behöver, eller inte behöver, vad vi har förmåga att hantera, är oförmögna att ta tag i, hur vi rör oss, vart vi är på väg. Vad är en förlust? En nitlott?

Och vad kan vi själva erövra, vad kommer till oss, vad gör vi med presenterna vi får. I livet.Vad får vi med oss vid födsel, uppväxt, av andra människor, av skeenden i livet? Vad kan vi påverka och vad styr vi inte över.

Det som inte hände, det som kunde ha hänt. Det som borde ha hänt, det som önskades ha hänt. Drömmar ur/i livet, spår av vad som inte blev av. En bild av livet, hur det skall te sig, hur det skall gå vidare i tanken eller drömmen om den egna vägen. Vi skapar en punkt där allt möts samtidigt, där inget existerar, eller allt på samma gång. Dåtid, nutid, framtid. Det som inte hänt, det som hänt, det som händer just nu, det som kommer hända. Där tiden inte finns men finns ändå, i alla dimensioner. Att hålla vid liv det som inte blivit/av, att hålla vid liv livet som försiggår i sinnet, inne i oss.

Att slita, att kämpa, att lyckas, misslyckas eller bara sitta av. Att glida in på en räkmacka eller tappa den med räksidan nedåt. Livets lott och det vackra, varma i det tveksamt sköra, vingliga.

I vår önskan att tillhöra. Leta efter det som väcker den där ömma varma känslan för människan, för människans strävan att tillhöra, göra rätt. Hoppet att människan innerst inne är god.

.

.

 

 

”Good Luck” The Movie i samarbete med Camilla Engman 2015

A conversation about us, a dialogue about you, going on between the small Janitor, the Big Architect and sometimes by the Interpreter of Emotions.
All in the context of a small neighborhood there in the outskirt of the story.